Hogyan tudok segíteni?


1 %-os SZJA felajánlás

Mi 100 százalékban a helyi közösségekért dolgozunk, online is – van 1 százalékod rájuk?

Miért bízd ránk személyi jövedelemadód 1 százalékát? Mert ott vagyunk, ahol érték születik, ahol a közösségépítés és a művészet eszközeivel új közösséget hívnak életre, ahol a lakosok a helyi gazdaságot a kultúra, a hagyomány eszközeivel szeretnék fellendíteni.

Pajtaszínház Program, Kapunyitogatók, Bűvös Bábos Program, Újra öltünk és örökítünk, Falusi Krónika, Komatál Program...

Csak néhány példa azon programok közül, melyeket a település aktív közösségeiért, velük összefogva indítottunk az elmúlt években az amatőr színjátszó, bábművészeti és hímzőkultúra iránt érdeklődő csoportoknak, az irodalombarátoknak, valamint a családokról való közös gondoskodás érdekében.

Közösségi programjainkon túl évente több száz képzésben résztvevőt segítünk abban, hogy olyan végzettséget szerezhessen, melyet a helyi közösség javára fordíthat.

Dolgozunk fiatalokért és idősekért. Városiakért és vidéken élőkért. Elkötelezettek vagyunk a legkisebb közösség, a család megerősítése iránt.

Támogasd a Nemzeti Művelődési Intézet közösségépítő tevékenységét adód 1 százalékával, hogy még több település érezhesse a közösség megtartó erejét!

Az SZJA 1% felajánlásokból befolyt összeget a Nemzeti Művelődési Intézet 2019-ben 5000 fő alatti települések közösségi kezdeményezéseinek támogatására fordította az átlátható feladatfinanszírozási rendszerén keresztül.

Az idei évben a felajánlott SZJA 1%-át olyan közösségi kezdeményezések támogatására kívánjuk fordítani, amelyek online formában segítik, segítették a települési közösségek megmaradását a koronavírus-járvány idején, példaértékű kezdeményezéseket indítottak a lakosság bevonására, közösségi megtartására.

Százhoz az egy...

Mi 100%-ban a helyi közösségekért dolgozunk, online is.

Tőled is csak 1 százalékot kérünk!

Nevünk: NMI Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft.

Adószámunk: 25542921-2-41

Köszönjük!

1 %-os SZJA felajánlás


Önkéntesség

Miért jó önkéntesnek lenni a Nemzeti Művelődési Intézetnél?

  1. Értékes szolgálatot láthatsz el a kultúra területén.
  2. Egy olyan szakmai közösség tagja lehetsz, amely a nemzeti kultúra megtartásán, továbbadásán dolgozik a közművelődés eszközeivel.
  3. Segít eldönteni a pályaválasztást!
  4. Az önkéntes munka álláskereséskor jó referencia lehet, ha közművelődési intézményben képzeled el a jövődet.
  5. Az új kihívások által fiatal és idősebb korban is segít, hogy megtaláljuk szerepünket a világban.
  6. Új kapcsolatokra tehetsz szert.
  7. Mert jó tenni egy közösségért...

Kérjük, mielőtt önkéntesnek jelentkeznél, tanulmányozd át weboldalunkat és alaposan gondold végig, hogy milyen típusú önkéntes munkát, milyen gyakorisággal szeretnél elvégezni.

Önkéntes munkával kapcsolatban a Nemzeti Művelődési Intézet megyei igazgatóságait keresd.

Önkéntesség

SM@PPRA fel!

Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.

Cím: Nemzeti Művelődési Intézet
Telefon: +36 87 446 250
Telefax: +36 87 799 102
E-mail: info@smapp.hu

Ügyfélfogadás rendje:
Hétfő: 8-12 és 13-15 óra
Szerda: 8-12 és 13-15 óra
Péntek: 8-12 óra

Nemzeti Művelődési Intézet